AKTUELNO

Sve ovo bio je plod Milanove mašte!

U toku večeri zadrugari su ubedili glumicu Žižu Stojanović da je dobila poziv od Drveta mudrosti, iako to nije bilo tačno. Dok je bila u Rajskom vrtu, ispred vrata krišom su stajali Milan Milošević, Saška Karan, Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš.

Foto: RTV Pink

Novinar je promenio boju svog glasa i počeo da imitira glas Drveta mudrosti. Za vreme njegove tačke glumica se rasplakala kada je čula pitanje zbog čega je toliko lepa ove noći, a kroz suze je govorila da je lepa, ali glupa.

Milan je rekao kako za nju ima tajni zadatak, a to je da pomiri Kiju i Slobu zbog čega će biti bogato nagrađena. Žiža je u jednom trenutku primetila da se nešto čudno dešava ispred vrata, a za svaki slučaj ukućani su se rastrčali po dvorištu kako ih Žiža ne bi primetila.

Foto: RTV Pink

Najstarija ukućanka bila je uverena da je pričala sa pravim Drvetom mudrosti i nije nasela na šalu svojih cimera. Kada je izašla iz Rajskog vrta, ona je želela da razgovara sa Milanom Miloševićem koga je pitala zašto se svi loše ponašaju prema njoj i ponovo završila u suzama.

Foto: RTV Pink

Da li je pitanje za mene, pred ovolikim narodom, kada sam se ja je*ala? Vi niste svesni ko sam ja? Zbog čega me je Mića pitao kada sam se ja je*ala, prvi put i sada skoro? On ne pokazuje da me voli! - plakala je Žiža.

Foto: RTV Pink

Milošević je pevača branio rečima kako on voli glumici i iz najbolje namere želi da joj pomogne u svemu, ali da Miću nervira kada Žižu uhvati u laži. Žiža je Milanu rekla i da je dobila jedan težak tajni zadatak, ne znajući da je sve to bio plod njegove mašte. Sve što je rekla novinaru, Milan je ispričao Lepom Mići.

Ma neka ide u pi*ku materinu! Budala! Sve folira! Budaletina! Budala ostaje uvek budala! Nije normalna! - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Žiža je u ponedeljak izabrana za omiljenu osobu ove nedelje od strane vođe Lepog Miće, a u toku izbora potrčka glumica je rekla kako će svoj stan prepisati njemu. Inače, pre nekoliko dana pevač je uhvatio Žižu da krišom jede hranu, što ga je iznerviralo.

PROČITAJTE: PROBAJTE TO DA ZAMISLITE: Žiža na PIJACU IDE U HALTERIMA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'