AKTUELNO

Pevač je za Pink.rs otkrio detalje sa svadbe koja se dogodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga''.

Događaj koji je zabeležio prvu sezonu rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' svakako jeste i svadba Divne i Marka DNK o čemu su danima brujali svi domaći mediji. Na svadbenom veselju bilo je veselo, a za dobru atmosferu i zabavu pobrinuli su se poznati pevači sa naše estrade: Snežana Đurišić, Jelena Kostov, Marko Bulat i Pinkova zvezda Sloba Đurković.

PROČITAJTE JOŠ: NJEGOVA INTELIGENCIJA JE NA NULI! Kija izvređala muža, a onda su se dotakli LUNE I ANABELE!

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Bulat podelio je utiske sa svadbe koja se dogodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga'', a kako ističe, bilo je veoma emotivno uprkos raspravama i svađama.

- Bilo je veoma emotivno, sa pomešanim emocijama. Sa jedne strane su tu mladenci kojima je to najlepši dan u životu i koji su bili veoma uzbuđeni, a kad stane muzika, čini se kao da je sve samo privid pizitivne atmosfere jer odmah krenu rasprave i svađe, padaju teške i grube reči - kaže za naš portal Bulat i dodaje da mu se jedan trenutak tokom boravka u rijalitiju ''Zadruga'' posebno urezao u sećanje.

Foto: Pink.rs

- Najupečatljiviji momenat sa svadbe svakako je bio kada su uveli Markovu i Divninu ćerku Kristinu jer niko od ukućana nije ostao ravnodušan, a bilo je i mnogo suza. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno jer sam u tim trenucima i ja mislio na svoju ćerku - rekao je Marko za Pink.rs i dodao da u rijaliti trenutno ne bi ušao upravo zbog svog deteta.

- U rijaliti trenutno ne bih ušao nikako. Ni po koju cenu ne želim da propustim trenutke odrastanja svog deteta koje sam toliko čekao i priželjkivao - bio je iskren pevač.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Marko vredno radi na novoj pesmi, a do sredine decembra se očekuje izlazak numere pod nazivom ''Najgore je kad piješ sam'' koja će biti propraćena i muzičkim spotom. Bulat ovih dana snima pesmu u studiju XxL sa Dejanom Abadićem i autorom pesme Dragišom Bašom.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Divna i Marko

#Marko Bulat

#Rijaliti Zadruga

#svadba

'