AKTUELNO

Samo da ne prođu kao Kija i Sloba.

Sinoć je u studiju "Zadruge" između ostalih gostovala i mama Baneta Čolaka, Jasmina. Dok su ukućani gledali sve ono što je Čolak pričao o Ani Korać, voditeljka Dušica Jakovljević imala je lepe vesti za ovog takmičara.

Foto: RTV Pink

Banetu, koji je toliko želeo da se čuje sa svojom porodicom, bio je omogućen razgovor sa majkom, a ovaj zadrugar bio je presrećan, jer se ovome nije nadao.

Foto: RTV Pink

Mama! Da li je moguće? Mislio sam da nikada nećeš doći ovde! Hvala ti puno što si tu mama! Da li ima nešto što ti se ne sviđa? - pitao je Bane svoju majku.

Jasmina Čolak rekla je da njen sin ima veliku podršku rodnog Užica, da ima nekih situacija u kojima je ona očekivala da će njen naslednik drugačije reagovati i dala savet Banetu da se sredom za vreme provoda malo udalji od aparata za igre na sreću.

Nemojte da dirate moga sina i da govorite da je glup! Kako može da bude glup, vidite ga kako je pametan! - obratila se Banetova mama zadrugarima

Foto: RTV Pink

Čolak je proteklih dana jako blizak sa pevačicom i Pinkovom zvezdom, Nenom Petrović, sa kojom često vodi duge razgovore. Oni još uvek se nisu poljubili i zvanično započeli svoju vezu, ali bez obzira na to Bane je pitao majku kako joj se čini snajka i da li je raspoložena da je dovede kući, a Jasmina je bila veoma kratka u svojoj izjavi.

Foto: RTV Pink

Šećer! Bombona! Top! - rekla je Jasmina Čolak.

Ukućani su na ovo reagovali gromoglasnim aplauzom, a snajka je ostala bez komentara. Kako je izgledao taj trenutak i ceo razgovor majke i sina, možete pogledati video-klipu ispod teksta.

PROČITAJTE: ON JE SULEJMAN VELIČANSTVENI: Sloba, Kija i Luna će nakon svega ŽIVETI ZAJEDNO?! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'