AKTUELNO

Voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nesreću pre tačno četiri godine.

Voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nezgodu 7. februara 2019. godine kada ju je udario autobus ispred KBC "Dr Dragiša Mišović". Deu je autobus vukao nekoliko metara i tom prilikom je ostala bez ruke koja joj je hirurškim putem spojena i ona se i dalje bori i oporavlja, a sada je potvrdila da danas ima još jednu operaciju u nizu.

Dea je sa svojom majkom i dečkom Mladenom Mijatovićem izašla na večeru kako bi proslavila to što je preživela ovu stravičnu nezgodu, a potom otkrila da njena borba i dalje traje, kao i da će danas ponovo biti operisana.

- I nakon četiri godine posle najveće životne borbe se smejemo. Uz smeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smejati. Svi mi zajedno. Verujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbedni - poručila je nasmejana Dea.

Foto: Instagram.com

Lepa voditejka nedavno je otkrila da je imala 21 operaciju do sada, ali da je preživela tri kliničke smrti.

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttrauatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom - rekla je Dea koja redovno poziva na bezbednost u saobraćaju, ali ukazuje i na to da se moraju obeszbediti povlastice za lica sa invaliditetom, kao i da im se moraju obezebditi uslovi za normalan život - rekla je Đurđević.

Autor: