AKTUELNO

Ovo je jedino što zanima sve!

Popularna pevačica i evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, poreklom iz Kragujevca, neretko na svojim društvenim mrežama ističe koliko zapravo više voli svoj život na drugom kontinetu, tj. Americi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Paparaco našeg portala uhvatio je pevačicu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" koji veoma često vrvi od poznatih ličnosti. Naime, Marija je bila obučena, može se reći, u skladu sa današnjim vremenom. Na sebi je imala plavu jaknu, sive pantalone, a sudeći po kačketu i naočarama koje je nosila, može se pretpostaviti da je htela da zaobiđe budne oči paparaca, što joj nije pošlo za rukom.

Foto: Pink.rs

Ono što je mnogima zapalo za oko, jeste ono što je ona zapravo vukla. Ona je sa sobom vukla dva velika kofera, sa rancem i kesom sa strane. Pretpostavlja se da je krenula na dalek put ka Americi i da će ostati tamo neko duže vreme, ali ono što je nedoumica, jeste to što ih je vukla sama, te se postavlja pitanje: "Zašto gura kofere sama?".

Foto: Pink.rs

Moglo se primetiti da je jako teško vukla sav ovaj prtljag, ali je na kraju ipak uspela da ih sama i "odvuče". Podsetimo, Šerifovićeva se nedavno našla "u centru" priče oko razvoda njene prijateljice Jovane Pajić od Saleta Tropika, za šta su mnogi mislili da je ona kriva, što je ona i demantovala u skorašnjem gostovanju u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs