AKTUELNO

Evo šta je poručila!

Influenserka Nina Mihas nasla se na meti negativnih komentara nakon snimka koji je objavila na svom Instagram profilu. Ona je, naime, snimala prolaznicu i smejala se njenom fizičkom izgledu, a nakon toga su pojedini sponzori otkazali saradnju sa njom.

Nina se nakon toga oglasila na mrežama, pa je uputila javno izvinjenje svima onima koje je njena objava uvredila.

Dragi ljudi, sagledala sam malo situaciju i imam potrebu da se izvinim svima koje je moj stori uvredio. Danas je dovoljna sekunda da se napravi jedna greška. Potpuno preuzimam odgovornost za različita tumačenja. Tu je i moja potreba da vam objasnim i moj ugao - devojka ima apsolutno pravo da se obuče kako želi, i moj smeh je zapravo trebalo da bude podrška njenoj hrabrosti. Nije tako zvučao. Znam. Svako ko me poznaje zna da se oduvek borim protiv "body shame-a". I sama sam bila žrtva, i zbog toga sam radila kampanje protiv toga i snimala svoje telo sa viškom kilograma nakon porođaja. I ja sam iz ovoga nesto naučila i hvala vam na tome - napisala je Nina.

Foto: Instagram.com/ninamihas

Podsetimo, Nina je objavila snimak devojke u ulici Kralja Petra u Beogradu, a na snimku koji je isplivao na mrežama se vidi ona kako prati devojku i snima njenu zadnjicu, a potom joj se smeje.

Nina je uz snimak napisala:

Hvala goloj g**ici nepoznate prolaznice koja me je nasmejala - napisala je ona.

Autor: Pink.rs