AKTUELNO

Adam Đogani je rano jutros, odlukom gledalaca, izbačen iz "Zadruge", a svoje prve po izlasku iz rijalitija otkrio je za Pink.rs.

On se najpre neprijatno iznenadio jer mu u studiju niko od njegove porodice i prijatelja nije potrčao u zagrljaj, kao što to obično biva, a nas je zanimalo zbog čega ga nisu sačekali.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je sestra u studiju, nego nije na sceni bila. Istripovao sam se da će me vratiti, da će Dušica pročitati pismo:"Veliki šef ti daje drugu šansu", sve me je vuklo na to. Vidim, prazan studio, reko' šta je ovo?! Mislio sam da vam stoji već dva dana gore na pinku "lažno izbacivanje" (smeh). Jedva sam čekao da se ugase kamere, pitao sam Dušicu:"Je l' stvarno idem kući?", izgrlio je i izljubio je i otišao - priseća se Adam, koji se osvrnuo na svoje ovogodišnje učešće u "Zadruzi".

- Iskreno, nije mi se dalo ništa na silu da radim, nisam video sa kim bih tamo mogao da se družim, da blejim. Većina je tamo fejk, imao sam troje ljudi sa kojima sam mogao da se družim, od toga Petrući, u onoj vezi bolesnoj, Rodni tu i tamo... Nisam imao sa kim baš da budem dobar. Eto, i Bilal. Osećao sam se kao da gubim vreme, kao da tapkam u mestu, kao da mi se ništa ne dešava. Bio sam nezadovoljan, falila mi je ljubav, devojka. Unutra su sve krš, niti da se zaljubiš, potrudiš oko neke, a na silu ne radim ništa, bitno mi je samo da budem srećan.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Zanimalo nas je i zbog čega se njemu i bivšoj devojci Tamari Nikolić, poznatijoj kao DJ Tamaris, nije dalo da budu srećni.

Videlo se kakva je i šta je, nije to devojka za mene. Pokazala je sve svojim postupcima. Nisam bio dovoljno ispoštovan, koliko sam ja njoj pružao i davao... Mislim da nisam dobio ni pet posto od toga, nije tu moglo da bude sreće.

Foto: E-Stock

Adam je svojevremeno, u toku svađe, pomenuo da poseduje Tamarine kompromitujuće snimke, zbog čega je njena majka najavila tužbu i poručila mu da će USB morati da preda njoj lično, ali i nadležnim organima. Pitali smo ga da li se plaši da bi njihov rat mogao dobiti sudski epilog.

Ne zanima me ona, nemam komentar nikakav. Stvarno nemam šta da kažem, ne želim da se bavim tim stvarima, izašao sam iz rijalitija. Nekada radi šta god hoće.

Tamara je, očekivano, njegovo najveće razočaranje u "Zadruzi".

- Najviše me je razočarala Tamara, precenio sam je. Ubuduće je neću pominjati, to je deo moje prošlosti, želim joj sve najbolje.

Foto: PINK.RS/N. ŽUGIĆ, JELENA SIMONOVIĆ

Autor: D.T.