AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Drvo mudrosti razgovaralo je sa Janjušem, Filipom Đukićem i Đeksonom tokom prošle noći. Ono im je reklo kako mu se sviđaju ideje koje oni smišljaju u želji da samo tako nastave. To je ovim zadrugarima dalo vetar u leđa, pa su noćas napravili nekoliko zamki za svoje cimere.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Oni su prvo otišli na farmu, gde su uzeli nekoliko kokošaka i preneli u "Hotel Zadruga", gde spava ovonedeljni vođa Lepi Mića. Pevač u prvi mah ih nije primetio. Nekoliko minuta kasnije kada je krenuo u krevet, dočekalo ga je iznenađenje, a zatim je uzeo koke i počeo da ih tera iz svoje sobe.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Drugi plan bio je da se uplaši neka zadrugarka. Ovoga puta Janjuš, Filip i Đekson odlučili su da to bude Ana Korać. Filip se sakrio, a košarkaš je pričao sa Ivanjičankom o njihovoj navodnoj vezi. Janjuš je rekao Ani kako se brzo vraća, pod izgovorom da mora da ode po čaj. Kada je Marko otišao na scenu je izašao Đukić, od koga je Koraćka uplašila. Ona im ovu šalu nije zamerila, a kako je sve izgledalo i koji su sledeći planovi ove trojice možete pogledati:

PROČITAJTE: UGLEDALA SE NA SLOBU: Nena se izlanula da napolju ima dečka, pa se dohvatila ispod jorgana sa Čolakom! (18+ VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Filip Đukić

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'