AKTUELNO

Stavila karte na sto!

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" Ognjen Amidžić ugostio je Milicu Pavlović, Anđelu Ignjatović Breskvicu, Sašu Matića i Peđu Jovanovića.

Na samom početku oni su igrali igricu "Intimne kulice", a prva je odgovarala Milica.

Navedi ime koleginice sa kojom sa sigurnošću znaš da ti ne misli dobro? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi problem da odgovorim, ja nekako se vodim tim da svako gleda sebe i da niko nikog ne mrzi. Ne znam ko mi zavidi, niti me zanima, ali sigurno ću navesti jednu osobu koja u poslednje vreme priča o meni, a to je Ana Nikolić - rekla je Milica Pavlović.
Šta se tu dešava? - upitao je Ognjen Amidžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad me kolege pitaju da li bih otišla na koncert Ane Nikolić, prvo sam žena, znam šta je baviti se ovim poslom i šta je pripremati koncert u Areni. Ja lepo kažem ako me bude pozvala lično ja ću otići, žena ima lepe pesme, namučiće se. Ja sigurno neću da izađem sa njom na scenu i da pevam "Provereno". Pošalješ lepu poruku jer ne želiš da kvariš nekome ko radi na projektu, a onda opet doživim da vređa odakle sam ja, ljude... Pričamo najiskrenije, uvidela sam u ovoj celoj situaciji da čovek sam sebi može biti najveći neprijatelj, a ja se trudim da sama sebi budem prijatelj i to sam naučila iz ove priče - pričala je Milica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: A. N.