AKTUELNO

Prvi suprug živeo na račun njenih roditelja. Kao dete ni čokoladu nije dobila na poklon.

Bora Santana prošle noći radio je intervju sa nekoliko zadrugarki. Dok je Ana Korać sve razumela kao šalu, Divna DNK je razgovor sa Borom doživela i te kako ozbiljno, pa mu je ispričala svoje životne probleme.

Foto: RTV Pink

Divna je rekla da se nakon nekoliko meseci u "Zadruzi" oseća jako lepo, jer je stekla nove prijatelje. Dodala je i da je saznala puno stvari iz sveta zabave, nakon čega su se dotakli Divninog prvog braka.

Bila sam u braku tri meseca. Nije išlo. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik. On je tražio da mu moji roditelji daju novac. Meni se to nije svidelo. Posle tri meseca batalila sam taj brak. Nisam htela da budem sa njim da bi on koristio moje roditelje - rekla je Divna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nakon ovoga upoznala Marka, za koga je rekla da je u njemu videla ozbiljnog muškarca. Divna je Bori ispričala i kako su izgledali dani kada je bila dete.

Imala sam tužno detinjstvo! Ja kao dete nisam videla da mi je neko pružio čokoladu i da mi neko da neki slatkiš. Gledala sam kako mi se otac i majka svađaju. Bilo mi je teško. Bila sam prisutna u tim trenucima i hoću da obezbedim Kristini normalan život. Da ima sve što ja nisam mogla da imam kao mala - iskrena je bila Divna.

PROČITAJTE: PROGOVORIO KIJIN I SLOBIN VENČANI KUM: Ona je MAG MANIPULACIJE, ne možemo da gledamo kako ga PSIHIČKI ZLOSTAVLJA!

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Divna Milanović

#Rijaliti Zadruga

'