AKTUELNO

Dragan Aca Bulić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otvorio je dušu o svom odnosu sa učesnicom "Zadruge" Anom Ćurčić, nasilju koje je, prema njenim rečima, nad njom vršio Zvezdan Slavnić, ali i tetovaži koju je svojoj bivšoj ljubavi posvetio pre mnogo godina.

Bulić je u iskrenom razgovoru sa Katarinom Rogojević priznao da mu je emotivna veza sa Anom ostala u najlepšem mogućem sećanju.

Ono što vidim, čujem i osećam mi trenutno ne prija. To nije metafora, tamo neka priča. Moje detinjstvo je obeležila veza sa Anom. Najviše pamtim iz tog perioda njenu nevinu, neiskvarenu, dečiju dušu. Zajedno smo rasli, odrastali, dopunjavali se... Bila je to ljubav bezgranična. Nije to Ana koju ja poznajem, ovo što sada gledamo. Prepoznajem stokholmski sindrom, gde se žrtva vezuje za predatora. Ona je jaka, neiskvarena žena, a sada je puna depresije, ograničenja...

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je u "Zadruzi" priznala da ju je Zvezdan tukao, a Bulić ne krije da mu je krivo što je to saznao putem malih ekrana.

Najžalije mi je što na ovaj način saznajem sve. Verujem, da sam imao saznanja, da ništa od ovoga ne bi bilo tako. To je život, iz nekog razloga nije htela da mi kaže.

Ana i Aca su pre mnogo godina izgubili tek rođenu ćerkicu, što će ih večno boleti.

Ta tragedija je obeležila deo mog života, sada ću ući u srce i vratiti se u prošlost, u oktobar 1993. godine. Trebalo je da se venčamo, trebalo je da organizujem momačko veče... Od moje drugarice baka je gledala u šolju, rekla:"Ja ne vidim ovde ni svadbu, ni dete". Posle dva dana Ana se porodila u osmom mesecu, svi su slavili, a ja sam bio prazan, nisam osećao nikakvu emociju. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu. Sutradan kreće borba za Anin, za bebin život... Uplašio sam se i za jedno i za drugo. Tada sam bio najmoćniji u životu, bio sam sin poznatog čoveka, nije bilo nešto što ne mogu da završim, a tada sam bio bespomoćan - prisetio se Bulić, koji kaže da će uvek tu biti za Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je deo mene, uvek je bila i uvek će biti. Dok sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu.

Ekskluzivno je, u "Premijera - Vikend specijalu", priznao da na telu nosi tetovažu posvećenu baš Ani.

Istina je, jedina tetovaža koju imam posvećena je njoj. Imao sam 13 godina. Nisam smeo da mi otac i majka vide tetovažu, posle toga nikad ništa nisam tetovirao. Tu tetovažu i dalje nosim.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena relacija sa Zvezdanom mu se ne dopada, pogotovo nakon što je saznao skandalozne detalje iz njihovog života.

Nemam lepe reči za taj toksičan odnos. Mnogo mi je žao što nisam znao za to, osećam potrebu da budem pored nje i siguran sam da bih joj pomogao. Po onome što sam video, video sam strah njen, govor tela, očigledno se plaši. Molim vas, ako možete da joj pustite pesmu od Harija Mata Harija "Kad dođe oktobar". Ta pesma nas podseća na Aleksandru, ona zna o čemu se radi i znaće da sam ja tu.

Foto: PINK.RS/PINK.RS/M. KRASIĆ/PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Na pitanje šta bi prvo rekao Zvezdanu kada bi ga sada sreo, Aca Bulić kaže:

Porazgovarao bih prvo, naravno, na temu da se takve stvari više ne ponavljaju. Želim da zaštitim Anu, ništa drugo me ne interesuje. Reagovao bih sigurno, Bože moj, muškarci smo, pa šta god da se desi - rekao je Bulić, te poručio da je Ani spremio skupoceni poklon za 8. mart.

Autor: D.T.