AKTUELNO

Glumica Marija Karan proslavila je sinu sedmi rođendan, a delić atmosfere je objavila na mrežama.

Naime, Marija je nasledniku napravila gala proslavu na kojoj se pojavio njegov otac i njen bivši muž Džoel Lubin. Glumica se i ta kako potrudila oko dekoracije, baloni su bili svuda, ogromna torta za naslednika, a svima su zapale za oko fotografije koje je objavila Marija, a na kojima se vidi njen sin kako drži zmiju oko vrata, a onda i orla.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Marija se 2014. godine udala za američkog agentom i producenta Džoela Lubina sa kojim je dobila sina Marka Lea. Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtmana.

Foto: Instagram.com

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, lepa glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući Džoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

Posle šest godina ljubavi, u Beogradu su potpisali papire za razvod. Luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja će u njoj nastaviti da živi sa sinom.

Foto: Instagram.com/Marakaran

Autor: pink.rs