AKTUELNO

Spremni za takmičenje!

Devojke i momci iz „Chegi i Braća bluz bend-a“ održali su sve potrebne probe i do tančina pripremili pesmu „Svadba ili kavga“. Popularni sastav napravio je specijalnu verziju pesme „Svadba ili kavga“ u akustičnoj formi koja je objavljena pre dva dana na njihovom YouTube kanalu.

Foto: Promo

„Chegi i Braća bluz bend“ nastupiće večeras pod rednim brojem 16 na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ , a ukoliko se budu plasirali u finale, nastupiće i u subotu 4. marta. Kako sami kažu, imaju tremu, ali s obzirom na to da su uigran tim koji je i prošle godine okušao sreću na ovom takmičenju, njima će biti mnogo lakše da nastupe na već poznatoj sceni. Stefan Čeganjac, pevač i frontmen grupe, opisao je i atmosferu među učesnicima, te je sada jasno da li postoji rivalitet među ovogodišnjim takmičarima.

Prošlogodišnji nastup nam je doneo mnogo divnih stvari, pa smo se ove godine potrudili da sve bude na višem nivou. Puno smo vežbali, radili na stajlingu i imamo pozitivnu tremu, što je dobar znak za nas. Atmosfera u bekstejdžu je sjajna, svi učesnici su u eforiji i mislim da će ceo festival biti fenomenalan- kazao je Stefan pred večerašnji nastup.

U nastavku ovog teksta možete poslušati njihovu pesmu.

Autor: A. N.