AKTUELNO

Posle dva meseca odsustva, spisateljica se konačno vratila u svoju zemlju.

Isidora Bjelica nedavno je preživela pravu dramu kada joj je izvesna B.M., kako je spisateljica otkrila, pretila smrću, zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje. Kako bi se zaštitila, ona se povukla u Crnu Goru, a konačno je ovoj noćnoj mori došao kraj.

Foto: Andrej Nihil

Naime, ona je sa svojim pratiocima na Tviteru podelila fotografiju koju je napravila čim je prešla granicu i ponovo se našla u svojoj državi, a imala je lepe vesti za sve one koji je zanimalo kako napreduje ovaj nesvakidašnji slučaj.

Posle dva meseca - Srbija. Hvala MUP-u Srbije što mogu da se vratim u svoju zemlju i što su otkrili manijakinju. Čekamo tužilaštvo - napisala je Isidora dok je putovala.

Krivična prijava zbog pretnji

Podsetimo, policija je saopštila da je protiv osobe, čiji identitet još uvek nije poznat javnosti, podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinila delo ugrožavanje sigurnosti. Iako je Isidora, najpre, tvrdila da policija i ona ne sumnjaju na istu osobu, agonija je konačno okončana i Isidora je ponovo u Srbiji, na oduševljenje porodice i fanova.

Autor: D. Tanasijević

#Isidora Bjelica

#Policija

#Pretnja

'