AKTUELNO

Vredno su radili!

Anđela Đuričić, mlada Crnogorka iz Đenovića kod Herceg Novog, postala je meta brojnih kritika kad je pred kamerama javno imala odnose sa zauzetim i 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom "Zadruge 5" jer je bila čedni devojčurak. Crnogorka je, međutim, poklekla pred Zvezdanom i tako bacila ljagu na celu porodicu.

Foto: Pink.rs

Kako se ranije pisalo, porodica Đuričić je imućna i bogata porodica, veoma vredna koja je bogatstvo stekla poštenim radom. Oni pored velelepne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, u kojem živi njen brat. Pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Kako se spekuliše, zbog sramote koju doživljavaju svakodnevno jer Anđela neprestano ima odnose pred kamerama sa Zvezdanom, porodica je odlučila da proda porodučnu kuću. Sa gornje strane kuće, prema magistrali, već neko vreme stoji natpis za prodaju.

Foto: Pink.rs

Kako se priča po Boki Kotorskoj, porodična kuća ima 15 soba, isto toliko i kupatila, a oni celi prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na veoma atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog Portonovog, uz skoro samu obalu. Porodica poseduje i nekoliko poslovnih radnji, a nekada su se bavili i motorima, a komšije nisi sigurne da li su ih iznajmljivali ili su imali salon za prodaju motora.

Foto: Pink.rs

Autor: A. N.