AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, podigao je Zvezdana Slavnića kako bi sa njim porazgovarao.

Ne znam da li si čuo, rekla je Ana da ćete uništiti i zgaziti kao mrava kao što si ti zgazio njen život - rekao je Darko.
Evo živ sam se us**o! Samo sam je pecnuo da vidim kako će da reaguje, ona laže, izmišlja i nervira me. Normalno je da ću da budem ovakav i adrenalin mi skoči. Nemam ovde uopšte prava glasa, prava na moju da li istinu ili izjave...Većinu dana klimam glavom i kao ona lutkica u kolima, ponekad pretera, pa sam se zato tako poneo kako sam se poneo. Ne valja zato što ležim u krevetu sa njom, pa ne najbolje posle 30 dana šta si uradila, da to pustim niz vodu zato što si došla u "Zadrugu" - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovde pričao da nećete ništa, da ćete da se sklonite - dodao je Tanasijević.
I sklonio sam se i šta sam dobio za to? Dobijem sutra dan šamaranje, za mene ona nema kredita za te stvari, ne intresuje me. Ne radim joj ništa bezobrazno, apsolutno toga nema, da se ja sklanjam sa Anđelom posle svega toga? Ne pada mi napamet - dodao je Zvezdan.
Šta te je to navelo da odreaguješ onako kako si reagovao na Anu - pitao je Darko.
Njen i moj problem je još uvek, ja kad bih seo sa njom da pričam deset minuta i skrenuli bi na nas i našu priču, ona nije još spremna da priča. Nemam šta da joj kažem, sve ono što je rekla sam potvrdio. Nemam ni volju ni želju da pametujem - odgovorio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' mogu samo da se ubacim? Ja sam četiri meseca išla kod svog psihoterapeuta, bavila sam se našim odnosima i osobinama koje Zvezdan ima. To se zove obrnuta psihologija. Zvezdan je inače neko ko nikada nije kriv - rekla je Ana.
Ja ne znam gde ja gledam svoju korist - rekao je Zvezdan.
Zanima me kako komentarišeš Aninu rečenicu: "Ja ti ga nikada nisam ispljuvala kao što je on mene" - rekao je Darko.
Ne znam šta se njoj priviđa i o čemu razmišlja, ja sam uradio jako ružnu stvar. Jeste, stalo je na tome nečemu, neki planovi itd. Mene zanima kao čoveka, kada se ljudi razvode, da li oni u tim trenucima i dalje prave neke životne planove ili se tada raziđu? Ja znam ljude koji su se rastajali, pa nisu pravili planove. Voleo bih da je pitaš: "Šta bi bilo da sam se vratio kući i da se ništa nije desilo, da li bi me primila kući?" - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla da je on use**vao 13 godina, mi smo imali i lepe i loše trenutke. Ja želim da dam odgovor na svoj način, a ne na tvoj. U tim pismima je bilo peglanje odnosa, oprostila sam mu mnoge stvari - rekla je Ana.
Samo odgovori na pitanje - ubacio se Zvezdan.
Jako je bitno šta si ti meni obećao. Ja lažem i foliram? Neka bude da je moje foliranje i laž - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan hoće da te pita da nije napravio nikakav kiks, da li bi ga prihvatila i ako bi bilo tako kako si mogla da praviš planove sa nekim ko je monstrum - rekoa je Darko.
Generalno je dobro pitanje, ali ono što je on pričao u zatvoru, stajao je do toga u nekom momentu. Da, prihvatila bih ga, ali ono što je on uradio pred ulazak u "Zadrugu", videla bih dokle bi to trajalo. Ja sam tebi verovala kad si ulazio ovde - rekla je Ana.
I ja sam tebi - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja ću sada da kažem jednu situaciju, pošto je gospodin bio po ceo dan bio u kladionici, vozio je kola po celu noć, a u to vreme je bio sa tom malom klinkom. Ja ga ništa nisam pitala, a onda sam u jednom momentu sa razlogom posumnjala. Pitala sam ga: "Gde si?", on je rekao tu sam, ja sam krenula. On je već stigao da izađe, dok sam ja izašla...Ma ti si lažov jedan, bio si u kombinaciji sa devojkom - otkrila je Ana.
Ne, nego ću da ti kažem da sam u kombinaciji? - ubacio se Zvezdan.
Ja sam imala opciju da oprostim ili ovo - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.