AKTUELNO

Dizajnerka se neko vreme povukla iz javnosti.

Domaća javnost bila je iznenađena kada je u medije procurela informacija da su pevačica Marija Šerifović i Elena Karaman Karić u vezi. Njih dve se nisu oglašavale tim povodom, ali se Elena, koja je inače aktivna na društvenim mrežama, povukla.  Od trenutka kada su informacije o navodnoj aferi preplavile domaće medije, Elena nije objavljivala ništa na društvenim mrežama.

I kada se situacija oko navodne veze sa Marijom Šerifović, stišala, Elena je svoje pratioce častila jednom fotografijom iz aviona.

- Projekat Monako- učinjeno! Ovo je bio izazovan i iscrpljujući period, ali vredelo je. Radili smo više od 15 sati dnevno nekoliko meseci kako bismo usrećili ove ljude. Zato što su zaslužili to. Videti njihovu sreću je najbolji poklon koji sam ikada mogla da dobijem. Ogromna zahvalnost mom dizajnerskom timu, bez vas, ovo ne bi bilo moguće. Sada idemo ka novim avanturama - napisala je u opisu fotografije iz aviona.

Ona se još uvek nije oglašavala povodom navoda da je u vezi sa Marijom Šerifović, a da li će to učiniti, ostaje da vidimo.

J. V.

#Elena Karaman Karić

#Veza

'