AKTUELNO

Zana Nimani, pevačica grupe Zana, u jednom od beogradskih porodilišta na svet donela ćerku Teu koju je dobila u braku sa suprugom Đorđem Šiškinim. Međutim, samo nekoliko meseci nakon porođaja porodica je spakovala kofere i zuvek se odselila iz Srbije.

Tada je čuvena Zana Nimani i prekinla muzičku karijeru koja je bila veoma uspešna. Diploma Pravnog fakulteta koju je stekla u Beogradu pomogla joj je da obezbedi sebi i porodici ugodan život u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji.

Zaposlila se u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom, a u kojoj ona radi sa finansijama, dok Đorđe radi svoj posao u struci, koji se tiče želežnica.

Foto: Printscreen YouTube/Zana

Zana Nimani se posvetila porodici i tamšnjem životu a nove generacije slabo pamte to da je upravo po njoj grupa "Zana" dobila ime. Još davne 1979. godine, Marina Tucaković je za pomenutu grupu pisala pesme, a oni su nizali sve veće uspehe. Većina kolega je bilo ljubomorno na njih, kao i na Marinu koja im se maksimalno posvetila.

Marina je sve vreme od momenta kada mi napravimo neku osnovnu temu prisutna. Upućena je u sve što se dešava, od samog početka saživljava se sa pesmom. Desi se zovnemo Marinu u dva sata ujutru, ona se izvuče iz pidžame, dođe i kaže: "Da l' ste normalni, ovo ne valja ništa", ispričala je svojevremeno Nimanijeva.

Foto: Printscreen YouTube/Youpidou

Autor: pink.rs