AKTUELNO

Uprkos prehladi, ova takmičarka dobila je svih pet glasova.

Prva na sceni "Pinkovih zvezdica" večeras se predstavila Beloslava Kostadinova iz Sofije. Ona je otpevala "Dream a little dream of me" od Ele Ficdžerald. Beloslava je dobila svih pet glasova i publika će imati priliku da uživa u njenom glasu u nastavku takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ona ne može da veruje zato što je bolesna i mislila je da će sve da pokvari. Ali čuje se da u ovom malom pakovanju ima jedna eksplozija talenta i da je ona jedna od izvrsnih zvezdičica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- I meni se to čini, ali čitavu pesmu se baš vidi da je bilo napeto, teško, zapušeno i pod nekom tenzijom. Tako da nisi ni mogla da uživaš i da nam pokažeš šta stvarno znaš. U poslednjem trenutku sam ustao zato što znam da ti to možeš mnogo bolje - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Bez obzira što ima zapušen nosić, isto kao i ja, čuje se da je ona umetnica prava. Izuzetno lepo si ovo otpevala, uprkos prehladi - pohvalila ju je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam uživala jer mi je delovalo kao da je i ona uživala, uprkos prehladi. Bravo, drago mi je da si prošla i sledeći put ćeš doći i zablistati u punom sjaju - dodala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'