AKTUELNO

Oglukom gledalaca rano jutros iz "Zadruge" je izbačen pevač Adam Labunski, koji je doživeo veliku neprijatnost kada su ga pojedini cimeri pljunuli tokom pozdravljanja, a na ovaj incident osvrnuo se danas u razgovoru za naš portal.

Adam kaže da je bio šokiran njihovim postupkom, ali da nije uspeo da vidi ko je tačno to uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa, nisam mogao da verujem! Izlazim iz sale, ulazim u autu i vidim bljuvotine i bale po sebi, na desnom rukavu sakoa. Nisam mogao da vidim ko me je pljuvao, kažu ljudi da je Ivan Marinković, Valentina, Zvezdan... Ne znam tačno ko je. Zadnji pozdrav, još ja im pružam ruku:"Hajde, ljudi, nema veze šta je bilo", a oni tako - priča Adam i dodaje:"Pokazali su mi za ovih šest meseci sujetu, ljubomoru, animozitet, lične frustracije...".

U studiju ga je dočekao otac Ibro, koji nije imao zamerke na račun njegovog učešća u rijalitiju, osim jedne:

Videli ste kakav nam je susret bio u studiju, baš je emotivno bilo. Jedva sam čekao da ga vidim, živ je i zdrav. Rekao mi je da sam odličan bio, porodica mi ništa nije zamerila, osim toga što u pojedinim situacijama još nisam oštrije reagovao, uzvraćao. Ja sam drugačiji čovek, nisam mogao na isti taj njihov nivo da se spustim - kaže Adam, koji posle svega ima loše mišljenje o Mikici Bojaniću i Lepom Mići.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Na početku smo se lepo, fino družili. Tada sam im se poveravao o svojoj bivšoj verenici, rekao svoje neke tajne, a oni su sve to iskoristili protiv mene, videli su da mi je to slaba tačka. Kad sam bio gladan i nervozan, uvek su znali da ubodu momenat da me tada prozivaju i provociraju, da njima bude zanimljivo, a da meni otežaju boravak - rekao je Adam za Pink.rs.

Autor: D.T.