AKTUELNO

Bilo joj je jako teško da odgovori na ovo pitanje.

Miki Đuričić sinoć je imao veoma intimno pitanje za Jovanu Tomić Matoru. Zbog toga za vreme igre istine Sanja Stanković, devojka koja je jako bliska sa ovom zadrugarkom, počela je da plače.

Foto: RTV Pink

Ovo će možda biti najza*ebanije pitanje. Da li si svesna da si ti izašla iz plakara, da li si svesna težine svojih reči? - pitao je Miki Matoru.

Jovana mu je odmah rekla da joj je jasno šta pčelar i njen dobar prijatelj želi da je pita. Tvrdi da je svesna svega i da sve što se dešava u odnosu između nje i Sanje Stanković radi svesno.

Foto: RTV Pink

Ali bez obzira na to što sam ja svesna, ti Miki osećaš potrebu da to govoriš meni zbog moje porodice. Miki mi poznaje porodicu. Sanja mi se sviđa kao osoba, naš odnos je čist. Svi moji bliski prijatelji znaju šta ja radim u svoja 4 zida. To sa Sanjom je prešlo više od zaljubljenosti. Osećam da mogu da joj pružim ljubav. Po prvi put u životu se tresem. Želim da me poštuje i da bez obzira na sve, hoću samo da me Sanja poštuje - govorila je Jovana.

Foto: RTV Pink

Matora je istakla da njihovi roditelji i porodica treba da budu ponosni na njih dve i da su one mnogo iskrene, a i na Sanjine suze imala je komentar.

Treba da plače i da bude srećna, jer ću ja uvek biti uz nju - iskrena je bila Matora.

Foto: RTV Pink

Na kraju svog izlaganja Matora je dobila veliki aplauz, kao i nagradu Velikog šefa zbog velike iskrenosti, u vidu novca, što će Jovani puno značiti. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u donjim video-prilozima.

PROČITAJTE: DOBIO PEDALU U LAJVU: Miki pokušao da smuva cimerku, ona mu začepila usta! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

#Sanja Stanković

'