AKTUELNO

Tokom današnjeg novog izdanja radio-emisije "Amnezija", izbio je novi sukob između bivših supružnika Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Naime, kako se završila emisija, njih dvoje su svoj brutalni sukob nastavili u dvorištu, te su i nastavili sa iznošenjem prljavog veša. Od javne preljube, pa sve do "tajne" koju Zvezdan imao o Ani, kao i ona "džokera" kog je iskoristila, bilo je samo deo ove svađe.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ, D.TANASIJEVIĆm PIXABAY.COM

Prilikom ove brutalne svađe, zbog koje je obezbeđenje bilo pod opsadom imanja, izrečeni su mnogi noviteti. Naime, Ćurčićeva je pomenula neko dešavanje o kom nije htela da priča u "Ulici gladnih", dok je on spomenuo da je ona gađala nekoga pikslom i šoljama. U nastavku ove sage, Zvezdan je zaplakao zbog toga što je izdao Anu, te je priznao da je počupao, pa i šutnuo. Nakon što Ana nije htela da ga zagrli poslednji put, on se zaleteo i skočio u jezero.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa Aninom kumom, Milenom Kačavendom, sa kojom smo do detalja analizirali pomenute novitete i koja nam je prokomentarisala kako gleda ona na sve ovo.

Kako je Ana povukla reč kada je u pitanju izjava da je druga iz detinjstva vezivao za stolicu, tako je i Zvezdan povukao reč da je Ana tukla svoju majku i decu. Upitali smo Milenu zbog čega je Ćurčićeva povukla reč.

- Zato što ona poznaje Zvezdana i shvata da je pred pucanjem i sad strah preovladava i bira liniju manjeg otpora, da se ovo ne bi produbilo - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o Aninom pominjanju "Ulice gladnih" i nepoznatih šet hiljada, Anina kuma nam je pojasnila o čemu je ovde reč.

- Mislila je na kockarnicu gde je potrošio sedamsto hiljada dinara. Devojka o kojoj je pričala, ukucala mu je kredite na reč i on je to prokockao. Devojka je dobila otkaz jer je samoinicijativno to uradila, dobila je šamar od Zvezdana, pa i otkaz.

Slavnić je priznao da nije fizički maltretirao Anu, već da je samo jednom počupao i šutnuo Anu.

- Jedan poltronski lažov, samo to imam da kažem - rekla je Milena, a na pitanje da li u njoj vlada strah da ona priča o njihovom životu i dalje, imala je da kaže:

-Strah je obuzeo, videla sam ja kada je legla pored Zorice Marković. Znači ona se njega toliko plaši, to je evidentno. On sad igra na kartu straha i ovo svo njegovo približavanje je na kartu straha. Taj džoker, on se sada toga plaši. Ja znam šta je to, on se sada toga plaši, a ako to osvane u medijima, biće međunarodni skandal. On izaziva krivicu kod nje, to je radio godinama, ona se jadna boji da ne umre. Da prostiš, kad je*e, ne umire?!...To je blaga erotika ono što vi znate, i dalje je tajna, Milena ga takođe zna - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom same svađe, Zvezdan je zapretio Ani iznošenjem neke njene tajne koju on čuva, što je Milena takođe prokomentarisala.

-Nek iznosi on...Pa da, prc**e, to je izraz jednog mongoloida, volela bih da iznese, ali nakon što mi iznesemo sve o njemu. Kuma Nacionale će da mu je*e kevu, na internacionalnom osnovu!

S obzirom na to da je Slavnić rekao kako Ana bije svoju majku i decu, a u to poverovala i Anđela Đuričić, Zvezdanova 22 godine mlađa ljubavnica, koja to neretko ponavlja, Ćurčićeva je zamolila decu da ih tuže, te smo njenu kumu upitali da li su to uradili.

-Deca ne, deca se neće mešati, ja sam ovlašćena za sve, protiv svih su podnete tužbe - zaključila je Milena za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nikola Žugić