AKTUELNO

Radovala se što joj dečko više neće spavati sa ženom.

Blogerka Luna Đogani i pevač Sloba Radanović, većinu prošle noći proveli su u strasnim zagrljaljima i poljubcima. Međutim, Luna se u jednom trenutku toliko zanela da je sa Slobinih usana prešla na njegov pazuh, a onda i na njegove noge.

Foto: RTV Pink

Precizno Đoganijeva se najviše obradovala kada je ugledala Radanovićev palac. Istakla je da je srećna, jer više nije sama i da joj je Sloba jako nedostajao. Podsetimo, pevač više neće deliti sobu za rehabilitaciju, gde je bio sa svojom suprugom Kristinom Kockar. Oni su odlukom Lepog Miće proteklih sedam dana bili njegovi potrčci, a Sloba se sinoć vratio u svoj krevet.

Foto: RTV Pink

Nisam više sama! Bože, koliko te volim! Kako ne znaš koliko te volim? Da li si ćorav? Ko mi je ovo ovde napisao? Jedan sladak dečko! Smešan si! Jao, vidi ko je došao! Vratio mi se prst! Moj prst mali se vratio! Vidi koliko je to lepo - govorila je Luna, nakon čega je ljubila Slobin palac.

Foto: RTV Pink

Ovo je čak šokiralo i Jovanu Tomić Matoru, koja je poznata kao osoba sa jakim stomakom. Podsetimo, Luna je pre nekoliko nedelja zajedno sa Kijom pričala kako voli Slobin palac na nozi, a Kristina joj je odgovorila da se slaže sa njom, jer se i stjuardesi dopada ovaj pevačev atribut.

Foto: RTV Pink

Đoganijeva i Sloba svoje emocije nastavili su na snegu, a Luna do Radanovićevog palca nije mogla da dođe, jer je pevač bio u cipelama. Kako je sve izgledalo i o kome su pričali u dvorištu možete pogledati u klipu ispod.

PROČITAJTE: SKOČIO IM PRITISAK: Nikola Arsić ušao u Zadrugu i zaveo čak tri ukućanke! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'