AKTUELNO

Nije bila saglasna sa njenim mišljenjem.

Današnje gošće voditeljke Ivane Baltić Aleksić u emisiji "Ja to tako" bile su njene koleginice Dušica Jakovljević i Dajana Paunović, kao i pevačice Ilda Šaulić i Rada Manojlović koje su na samom početku emisije razgovarale o muško-ženskim odnosima i prevarama od strane muškaraca.

Foto: TvPink Printscreen

Tada je Manojlovićeva rekla nešto što je šokiralo Ildu, koja joj se odmah suprotstavila.

- Mi žene smo namazene i kada nam je stalo do nekoga ili nečega, bez obzira što je on preljubnik... Znate kako, jedna k'o nijedna, zna se da svi muškarci varaju, to je tako - nedorečena je bila pevačica, čije je izlaganje odmah prekinula koleginica.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne slažem se, ne varaju! Po mom mišljenju, i ako vara, on to tako mora da radi da ja to nikad ne saznam ili neko moje blisko okruženje, da ja to u kući ne osećam. Budi šmeker, ako si već rešio da praviš takve akcije, onda to moraš da radiš tako da se ja ne nađem u situaciji da... Ne znam da li bih prešla preko prevare. Nikad ne reci nikad u životu, nisam bila u toj prilici i ne daj Bože da budem - rekla je Ilda.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je, takođe, istakla da pojedinci razlikuju one "telesne" od emotivnih prevara, dok je Rada dodala zbog čega je to tako.

- Oni za te "telesne prevare" kažu da im je to sport, troše kalorije... Mi, žene, to nikada nećemo razumeti i bolje da ne pokušavamo - izjavila je ona u emisiji "Ja to tako".

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dajana Paunović

#Dušica Jakovljević

#Ilda Šaulić

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Radmila Rada Manojlović

'