AKTUELNO

Još samo sedam dana do početka emitovanja serije ''Zakopane tajne'' na TV Pink!

Otkako je počelo snimanje nove serije Žarka Jokanovića, „Zakopane tajne“, ceo region zanima samo jedno: kada će serija početi sa emitovanjem? I čekanju je došao kraj! Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink. 

Jedan od glumaca serije ''Zakopane tajne'' Stojan Đorđević, koji tumači lik Jakova Dodera u Novom vikend jutru govorio je o snimajućim danima, početku emitovanja serije, kao i o svojoj i više nego zanimljivoj ulozi!

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

- Junak kao i ja ne uklapa se u sve kalupe, malo je drugačiji, niko ne zna kako i zašto. To je tajna. Lik koji dosta tajni nudi i dosta stvari krije. Deluje malo čudno i ekscentrično, ali ko danas nije čudan. Jako dobre fotke pravi Jakov, dovoljno vam je. Ima avantura sa različitim ženama, ne mogu to sada da otkrivam. Bitno je da pravi dobre fotke, pa možda je neka avantura vezana i za fotke, videćete - rekao je Stojan i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ekipa je zaista sjajna, spartanski spremna. Ima mnogo ljudi koje već znamo, sve teče kako treba... Trebalo bi ispratiti sve od početka do kraja epizode. Biće tu i starih i novih lica. Mi se volimo i trudimo se da budemo lepi. Scenario je taj koji nosi priču i koji je glavni u svemu. Ne znam koga već ne golica i ne vuče da sazna koje su to tajne zakopane - poručio je glumac.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.