AKTUELNO

Milan Milošević ima svoju teoriju.

Reper Nemanja Đerić Đeskon jutros je grlio Anu Korać i na taj način pravio svoju devojku Minu Vrbaški, ljubomornom. Zanimljivo je da su njih dve nekada bile sjajne drugarice, čak su živele zajedno, dok prijateljstvo nije puklo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zašto je Đekson odabrao baš Anu za igru, svoju teoriju na porodičnom sastanku izneo je novinar Milan Milošević. On je rekao da je činjenica da Ana Korać i Mina Vrbaški imaju problem od ranije i da je to glavni problem.

Foto: RTV Pink

Mina može da kaže da nije ljubomorna, ali ja vidim kako ona gleda kada Đekson mazi Anu. Nemojte se praviti ludi. Mina, to možeš sebi i tvojoj drugarici iz škole da pričaš, ali ja odlično vidim kako ti gledaš i kako ludiš. Ana i Mina se mrze. Pravi krivac je Ana Korać, koja se svesno sveti Mini za nešto - tvrdio je Milan.

Foto: RTV Pink

Nakon Milanovog izlaganja nastao je opšti haos, jer je svako od ukućana imao nešto da kaže na ovu temu, a onda ih je prekinula Ana Korać koja je želela svima da iznese svoj stav. Ivanjičanka je rekla da se druži sa svim dečacima, da su ona i reper samo drugari i ironično je dodala da je kriva za sve.

Foto: RTV Pink

Ana se u jednom trenutku popela na sto, gde se nije dugo zadržala. Ukućani su nastavili i dalje da galame, a Mina Vrbaški je govorila kako Ana nema razloga da joj se sveti. Samo nekoliko minuta kasnije, zadrugari su počeli da pevaju i bacaju papire. Sastanak su prekinuli, a zbog toga su debelo kažnjeni svi, osim Jelene Golubović.

PROČITAJTE: PRIZNALA SI SVOJU CENU, STIDI SE MAJKE: Maca se okomila na Milana, on pred svima izneo njen PRLJAV VEŠ (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Milan Milošević

#Mina Vrbaški

'