AKTUELNO

Ne odustaje od svojih stavova!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić.

Zar ti nije žao kad vidiš koliko su Miljana i Zola nesrećni kad nisu zajedno i pate. Pet godine od tebe doživavljaju torturu, podrži bar jedno dete kad podržavaš druge ćerke - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me da li sam prepreka. Ljubav nikad nisam videla sa njegove strane, a sad mi je i Miljana sumnjiva jer i njoj mnogo toga počinje da bude jasno. Kad razgovara sa mnom ja vidim da su joj neke stvari jasne. Ona čeka da bude sigurna i u ovoj sezoni je vezu prihvatila s rezervom. On nju da voli najviše da svetu i da joj to pokazuje ovde on nije čovek ža ivot sa svojim porodica, niko ga ne bi želeo, pa nij ja mojoj ćerki. U spoljnom svetu su još gori jer ima jednu sferu interesovanja, šta ona hoće on ne može da ispuni. Ona mene non stop zove da on neće da ide sa njom, život im nije nikakav napolju i žive kao dva ortodoksna narkomana, žive noću, a spavaju danju. Najviše da je voli i da pokatuje to, ne treba da živi sa njim. Ne treba nijedna ženska osobs da bude sa njim, dokle god da je on takav. On je vraća, jedino da ga pusti da ona ujutru odvede dete, ode po njega, skuva ručak, pa u šest da ga zove kad je sve gotovo i spremno. Ona ide u prodavnicu, nosi pet kesa, on legne i digne noge na zid. Ona je svesna sotuacija da on to namerno radi. On je u vezi sa Miljanom iz koristi da mu skuva i opere, bolje sa njom nego sa Slađom - govorila je Marija.
Je l' jedna veš mašina nedeljno dovoljno da budeš sa nekim koga ne volim? - pitao je Darko.
Neće da pere na ruke. Koji je to muškarac? On neće jednu kesu da ponese. Oni su nesrećni dok su zajedno, ja to vidim. Kad su zajedno ja vidim da je Miljana nesrećna, kao da je na silu i ona sa njim. Rajsko je bilo u početku zanimljivo da su zajedno. To je ponižavanje, kako ona ne zna da igra i kako će on da je nauči. On ne zna, a učiće nju. On neće da se zamera sa ljudima, neće da komentariše, najlakše je da zaj*bava Miljanu tri meseca. Ne želim ga nikog, pa ni mom detetu - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.