AKTUELNO

Priznao je da ne voli silikone.

Nikola Arsić postao je pre dva dana ravnopravni takmičar za prvo mesto u rijalitiju "Zadruga". On je posebnu pažnju privukao svojom izrazitom lepotom, a ženske takmičarke mu ne dopuštaju da ostane sam duže od minuta.

Ovoga jutra Nikola se u dvorištu pridružio Saški Karan i Milanu Miloševiću koje je zanimalo sa kime živi i ima li devojku.

Foto: Printscreen Youtube

Kod mene svi razdvojeno žive, svako na svoju stranu. Devojku sam imao godinu dana u Novom Sadu, a sada sam sam, ali uvek volim da imam nekog, volim duge veze - priznao je Arsić.

Milan je mladog cimera ubeđivao da mu sada nije potrebna devojka i da je nikako ne traži u rijalitiju, jer je ovde sve lažno. Takođe, upitali su ga kakve devojke mu se dopadaju i koja mu je do sada najlepša u rijalitiju, a Nikola je na ovo imao spreman odgovor.

Foto: Printscreen Youtube

Ja generalno volim prirodne devojke. Sve su ovde lepe na svoj način, ali ja najviše volim prirodne devojke. Meni se ovde Kija svidela najviše jer je prirodna skroz - rekao je Arsić.

Foto: RTV Pink

Pa nije skroz prirodna, radila je usta - prekinuo ga je Milan.
Pa dobro, nisam to znao, ali ona mi je prirodna i sviđaju mi se Pinkove zvezde, Sara i Andrijana. Ja ne volim napucane devojke, uvek sam imao skromne i prirodne - iskren je bio Nikola.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milan i Saška su se oduševili Nikolinim izborom i naglasili mu da je Andrijana Radonjić najbolja prilika od svih u kući, a on se sa time složio, potvrdivši da ona jeste devojka sa kojom bi bio u dugoj vezi.

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Kristina Kockar

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

'