AKTUELNO

O ovome se priča!

Život popularne transrodne pevačice Elektre Elit, ne prestaje da intrigira javnost. Nedavno su krenule spekulacije da se popularna pevačica navodno povlači iz muzike, jer želi da se oproba u nečem novom.

Ona se nedavno vratila u Švajcarsku i navodno se neće vraćati do leta. Kako se spekuliše po estradnim krugovima, Elektra pravi kratku pauzu u svetu muzike jer se isključivo pozabavila glumom. Naime, priča se da je započela rad na jednom projektu u Nemačkoj, gde je već snimila neke segmente za jednu privatnu inostranu filmsku produkciju. Ni njeni bližnji ne znaju da li se radi o filmu ili seriji, ali sigurno je to da postoje neke snimljene scene gde je ona pozvana kao specijalni gost. 

Sve se drži u tajnosti. Ne zna se da li je to zbog ugovora ili dogovora, ali ona drži jezik za zubima. Nakon povratka iz Srbije u Švajcarsku boravila je nekoliko dana u jednom nemačkom gradu, ali je i pre par meseci takođe odlazila tamo nekoliko puta sa brdo kofera. I baš u to vreme se hvalila kako bi bila sjajna glumica i kako ne bi bilo loše da se oproba i u tome. Zna šta hoće i da je sve što radi na kraju sa pozitivnim rezultatom - ispričao je Elektrin blizak prijatelj.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ovim putem Elektra se nije oglašavala, niti je medijima želela da odgovara na ovu temu.

Autor: pink.rs