AKTUELNO

NIje ovo očekivao!

Milica Veselinović je naredna nominovala;

Moj i Anitin odnos varira od napu*avanja do zajedničke kafe. Što se tiče Matore, ona ne igra rijaliti , nema šta da kažem pretrano o njoj. Što se tiče Bilala, postala sam ravnodušna, nisam iskreno očekivala to. Naš odnos se desio spontano, ne bih ga komentarisala, jer našeg odnosa nema više. Ja nisam tip devojke koji bi otkrivao neke stvari. Ostavljam Anitu, a šaljem Bilala - rekla je Milica

Foto: TV Pink Printscreen

Anita i ja smo okej, nismo drugarica, ali umemo da popijemo kafu. Iskreno tada mi je super, normalna je, ali me nervira njena histerija. Ne znaš da saslušaš neke stvari, ali dobro. O Bilalu nemam šta da kažem, on voli da se skače na njega zato i govori prvo mesto. Miljan i on po mom mišljenju nisu prijateljstva_ Šaljem Anitu - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovaj spoj zanimljiv. Oni su novi zadrugari koju su zanimljivi. Iskremno ja Bilala ne kritikujem on ima pravo an ljuabvne odnos sa kim želi i može da radi šta i kako hoće. Što se tiče Anite imam mišljenje o njoj kao iu ranije. Ono što se ne zamera Bilalu, zamera se njoj. Jako je vredan, ali sve to ide po strani zbog ponižvanja sa strana. Ne verujemu to i ne verujem u prijateljstvo sa Aleksandrom. Ona je kvarna, a ti si bezobrazna, mada si mlada, zaboraviće se to. Poslaću tebe u izolaciju jer si za one lisice spojila sa Nenadom. - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.