AKTUELNO

Pinkova TV zvezda Dušica Jakovljević ove večeri je kolegi Ognjenu Amidžiću u emisiji "Amidži šou" priznala da je u skladnoj emotivnoj vezi, a o tome koliko joj prija muškarac koji je osvojio njeno srce dovoljno govori osmeh voditeljke, koja večeras blista.

Dušica je, naime, govorila o svakodnevnim problemima sa kojima se danas suočavaju javne ličnosti, pa tako i ona, nakon čega je usledilo Ognjenovo pitanje:"Da li možeš neku vezu da sačuvaš na bilo koji način?".

Foto: TV Pink Printscreen

Može, ali mora čovek da bude jak. Mislim, meni je, inače, teško sa mnom, a zamislite njemu... Ali, drži se - objasnila je Dušica, a Ognjen ju je pitao:"Znači, imaš partnera trenutno i drži se?".
Držimo se jako dobro - rekla je Dušica s osmehom na licu.

Dušica je nešto kasnije, u rubrici "Intimne kuglice", ispričala zanimljivu anegdotu sa nedavnog putovanja sa svojom jačom polovinom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vraćala sam se iz Italije za Beograd, direktno na emisiju, pa sam putovala odmah za Beč, bez spavanja. Zaboravila sam celu tašnu sa sve dokumentima na pumpi jednoj, u toaletu. Vratila sam se u kola, setila sam se tamo negde posle Zagreba... A ovo je bilo u Sloveniji. Tada sam shvatila da nemam dokumenta - pričala je Jakovljevićeva, a potom dodala:

Pre toga sam se nešto kao naljutila na momka, uzela pasoš... Shvatila sam da moram da putujem za Beč, a da nemam dokumenta. On je izvadio moj pasoš, rekao:"Pasoš je kod mene", ja nisam mogla da verujem. Eto, čovek je verovatno znao sa kakvom zamlatom ima posla - kroz smeh je rekla Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.