AKTUELNO

Jelena Golubović razotkrila Kristinu Kockar!

Dok su Luna Đogani i Sloba Radanović raspravljali šta se desilo u fabrici između nje i Nikole Arsića, Slobina supruga Kristina Kockar svađala se sa Jelenom Golubović zbog pevača i njegove devojke. Rediteljka i glumica tvrdi da Kiji smeta kada je ona nazove "Slobinom bivšom".

Foto: RTV Pink

Sloba sedi pored Lune, a ti kažeš da si žena. Ja sam rekla da si ti bivša žena - rekla je Jelena Kiji.

Kristina se branila rečima kako Jelena Golubović ne zna šta znači bračna zajednica, na šta joj je cimerka rekla kako je u svom životu uspela da krije momke od javnosti, sve dok nije počela da ulazi u rijaliti programe. Nekoliko sati kasnije, pred kraj sastanka kada je Nikola Arsić govorio šta misli o svojim cimerima, Kija i Jelena su ponovo pokrenule ovu temu.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekla, da je došla i otvoreno rekla što je došla, ja bih stala uz nju. Znam da je sujeta u pitanju. Bila je u braku, kada ga je izgubila, došla je iz povređene sujete. Ja ću uvek da podržim ljubav. Kada je Sloba rekao da je njegova ljubav Luna, onda Kija sebe više ne može da naziva njegovom ženom. Niko je više ne laže, otvoreno joj je rečeno ko je i šta je. Zato je ja zovem "bivša", ona je prva prevarila svog muža. Tako da ne znam što se Kija buni - izjavila je rediteljka.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar, nakon što joj je ovonedeljni vođa Marko Miljković dao reč, rekla je za Jelenu Golubović da je carica i da se totalno slaže sa Jelenom, naravno bila je ironična u svom izlaganju.

Foto: RTV Pink

Ona je zaslužila da sve zna o našem braku. Jelena je ovde najviše povređena. Nas baš boli uvo za naš brak. Ja Jelenu volim puno, ona je ovde nekada bila zvezda, više nije, šta da joj radim. Meni je Jelena zabavna, mi svi uživamo kada ona priča. Žao mi je što se Maca i Jelena više ne druže - rekla je Kristina.

U nastavku je došlo do svađe između Milana Miloševića i Jelene Golubović, a kako je sve izgledalo možete pogledati u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: SLOMLJENA! MACINA MAJKA OTKRILA ZBOG ČEGA DVE GODINE ĆERKA NE PRIČA S NJOM: Nije došla ni posle operacije da me obiđe!

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nikola Arsić

#Sloba Radanović

'