AKTUELNO

Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna bar jedan hit Jane Todorović, ali malo ko zna njeno pravo ime.

Jana je u emisiji Zvezde Granda specijal otkrila da su joj Pera Stokanović i Saša Popović dali nadimak po kom je danas poznata. Završila je srednju muzičku školu u Prištini, a pevanjem je počela da se bavi već sa 14 godina. Nakon što je 1992. godine izdala prvi album, koji nije bio popularan i slušan, Jana je odlučila da prihvati posao profesorke muzičkog u jednoj osnovnoj školu na Kosovu.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Međutim, krajem devedesetih izdaje drugi album, koji je bio bolje ispraćen od prvog, i tada pevačica odlučuje da odustane od karijere u prosveti i nastavi put estrade.Od 1995. godine je udata za Ivana Todorovića, vlasnika jedne produkcijske kuće, a 11 godina kasnije, u Las Vegasu rađa ćerku kojoj daje ime Kristina Džulijen.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nedavno je u medijima procurela informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 evra, a javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je reč o Sveti Todoroviću, svekru poznate pevačice Jane Todorović. Nagađa se da porodica Todorović poseduje ogromnu vilu koja vredi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Nemačkoj i Srbiji nedeljama nagađalo.

Autor: M.K.