AKTUELNO

Srpska pevačica Ivana Šašić, inače bivša učesnica "Zadruge", otkrila je šokantne detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

- Sećam se situacije '95, pevala sam u jednom lokalu na Petrovaradinu, tad sam bila klinka, nisam znala kako izgledaju ti tipovi, kasnije sam ih prepoznala u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji" i pomislila:"Pa ja ove ljude znam" - priča Ivana Šašić i navodi kako se zbližila sa njima:

Kasnije sam ukapirala da su to bili ljudi iz "voždovačkog klana", oni su uvek dovodili neke devojke sa sobom, ja sam njima pevala, ali sam dobijala izvinjenje zato što možda gledam nešto što nije pristojno, a tu stojim i pevam. Poznavala sam i neke iz "zemunskog klana", mnogo je to ljudi, nikad nisam doživela nijednu ružnu reč. Ćenta i Šijan su me zvali Mala Ivana, nije bilo nikakvih pogleda koji bi se mogli protumačiti drugačije.

Foto: RED TV Printscreen

Ivana godinama neguje prijateljstvo sa starijim koleginicama, kao i kumstvo s Mirom Škorić.

Imam ja svoju žensku ekipu s kojom se družim dugo godina. Tu je Sanja Maletić, zatim moja kuma Mira Škorić, volim Vesnu Zmijanac, s kojom sam zaista bliska, Zoricu Brunclik, volim te starije koleginice, volim i Snežanu Đurišić. Volim ako mogu nešto da naučim od njih, od njih se uči, one ne bi trajale toliko da nema šta da se nauči od njih - kaže pevačica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs