AKTUELNO

Anastasija Ražnatović javno je pružila podršku Dragiši Gudelju, bratu reprezentativca, njenog dečka Nemanje Gudelja, nakon što mu se slošilo tokom utakmice između Kordobe i Rasting Fenarola.

Najpre je Nemanja Gudelj objavio fotografiju svog brata Dragiše iz bolnice, a tu objavu je podelila i Anastasija.

Foto: Instagram.com/dragigudelj

– Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Кordobi – napisao je Gudelj i poslao snažnu poruku.

– Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIК VEĆ STOJI!!! JER КAŽU DA NIКAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! –napisao je Nemanja Gudelj, a ovu poruku je ubrzo podelila i njegova devojka Anastasija Ražnatović.

Foto: Instagram.com

Anastasija je podelila fotografiju stavila emotikone srce i javno mu pružila podršku da se što pre oporavi.

Podsetimo, nakon što je Gudelju pozlilo, utakmica je prekinuta u 11. minutu. Gudelj je, kada se osvestio, želeo da se vrati u igru, ali mu to nije dozvoljeno, već je odvezen u najbližu bolnicu na dalja ispitivanja.

Autor: pink.rs