AKTUELNO

Pevačica Izvorinka Milošević u nekoliko navrata ratovala je sa mlađom koleginicom Darom Bubamarom, a nakon njenog novog komentara nova runda javnog obračuna prilično je izvesna.

Naime, Dara je nedavno objavila pesmu "Koka roka" koja je podigla veliku prašinu i izazvala nekoliko medijskih prepucavanja, a sada je iskritikovana i od strane Izvorinke.

Foto: TV Pink Printscreen

Dara je sjajan vokal, ali šokirala sam se kada sam čula da peva Koka roka, pa ja mislim da se ona zavitlava s nama - počinje Izvorinka, i priznaje da i ona ima slične pesme, ali je napravila razliku.
Pa i ja sam pevala „Cicamacu“, ali to je dečja pesma benignog karaktera, dok je „Koka roka“ malignog karaktera. Ne pričam o Dari, već o pesmi. Moju pesmu su pevala deca u vrtiću, a „Koka roka“ se neće pevati u vrtiću. Dara je sve rekla o sebi i uradila na sebi, šokirala je javnost i verovatno je podlegla sugestijama da snimi ovu pesmu kako bi napravila bum. Ponavljam, Bubamara je odličan vokal, ima prelepe pesme i ja pevam „Košavu sa Dunava“, ali mislim da mi niko neće prići i tražiti da pevam "Koka roka" - završava narodna pevačica svoje izlaganje i muzičku kritiku.

Foto: Foto/Uroš Marjanović

Autor: pink.rs