AKTUELNO

Popularna pevačica Sandra Afrika prekinula je dugogodišnju emotivnu vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, ali ne prijateljstvo i plodonosnu saradnju.

Mikiša joj je godinama menadžer, a to je ostao i posle raskida. Nakon što su se emotivno razišli, Sandra i Mikiša ostvarili su saradnju na još jednom polju - novac su investirali u izgradnju stambeno-poslovnih zgrada i posao im cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je dvoje ljudi normalno ili možda malo nenormalno kao što smo Mikiša i ja, može da funkcioniše. Šalu na stranu, mi smo se tako dogovorili. Ide nam fenomenalno taj posao i mislim da nešto što ide dobro ne treba menjati. U tom delu ga nisam promenila, to je taj poslovni deo - objasnila je Afrika u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno" , a na pitanje ko zida, a ko meša malter, šaljivo je odgovorila:
Meša malter onaj koji treba da meša malter, mi ne mešamo. Zidamo, gradimo... Ide nam odlično, prva zgrada je prodata, druga se prodaje. Moram da se pohvalim. Mikiša je u tome, on to zna. Ja sam tu uskočila, gde ću sa lovom? Bolje da se ulaže u pametne stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikiša je važio za velikog zavodnika i pre veze sa Afrikom, a nakon raskida vratio se na staro i nastavio sa svojim zavodničkim poduhvatima. Ipak, pre Afrike bio je u vezi sa sugrađankom Slavicom Ćukteraš.

Da, opšte poznato. Pre mene, kada je Mikiša bio klinac (smeh). Samo kad sam otišla iz tog Šapca, sve će da bude dobro! Šalu na stranu, to pitajte njega o tim devojkama, ja ne ulazim toliko u njegovu intimu - poručila je Sandra.

Šuškalo se da je Dragani Mitar, bivšoj učesnici rijalitija "Zadruga", prošlog leta platio (za sada) konačnu, završnu operaciju nosa, što je ona oštro demantovala. Te glasnine prokomentarisala je Sandra.

Foto: Pink.rs

Ne znam, nešto sam načula... Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da budee dobro - rekla je Sandra u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se takođe dotakla i bivše zadrugarke Dalile Dragojević koja se letos baškarila na njegovoj, zapravo - zajedničkoj jahti njega i Sandre. Očekivano, Dalila se slikama sa skupocene jahte brže-bolje pohvalila na mrežama, a Sandra kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi sve što imamo, to je zajedničko. Sve te neke leteće moraće da se pomire sa tim. Nemam vremena stvarno da pričam o tim turistima koji dolaze da se slikaju i odlaze kući - kroz osmeh je odbrusila popularna pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Stiže novi album, Mili pojačanje

Sandra, inače, vredno radi na novom studijskom albumu, a novi saradnik joj je hitmejker Aleksandar Milić Mili. - To je nova saradnja. Mili je divan čovek, volim da radim sa ljudima koji su takvi. Posle Kostija, ko će drugi nego Mili, samo najbolji su u mojoj ekipi. Album pripremam, izaći će par pesama uskoro. Ne znam kada, radimo, snimamo...

Autor: pink.rs