AKTUELNO

Zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem. Crnogorka je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene devojke. Dok njeni roditelji od stida ne mogu na ulicu da izađu, kriju se, njenog brata to mnogo ne zanima, piše Kurir.

Naime, Anđelini roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni devojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi, a sada se kriju od komšija, čak su odlučili i da prodaju porodučnu kuću jer ne mogu od sramote da pogledaju ni rodbinu, ni prijatelje, ni komšije u oči. Međutim, kako nam kaže izvor iz Herceg Novog, Anđelin brat se mnogo ne sekira i nije ga briga šta njegova sestra radi po rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

On je za vikend viđen u diskoteci u Igalu, gde se veselio, pio i igrao uz nastup Zvezde Granda.

On se ne krije kao njegovi roditelji. Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima. Za vikend, kad je u Igalu nastupala Zvezda Granda, gde se sjatila cela Boka, on je došao u povećem muško-ženskom društvu. Pevalo se, igralo, pilo, nikako nije ostavio utisak da ga pogađa cela situacija u porodici - rekao je poznanik Anđelinog brata za Kurir.

- On je mnogo fin dečko, prijatan, vaspitan. Sigurno mu nije lako da onu bruku gleda, ali dečko je svestan svega, pomirio se sa tim - rekao nam je Anđelin poznanik.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs