AKTUELNO

Najbitnija životna znanja na dohvat ruke.

Ivan Bavčević je duhovni učitelj, terapeut i pisac - kao i osnivač Centra Svesti i Omni Akademije sa školama u Španiji, Sloveniji i Hrvatskoj, ali povremeno i u drugim zemljama. Svoje programe drži direktno i izvorno na španskom, engleskom i hrvatskom jeziku pružajući priliku zainteresovanima da na materinjem jeziku imaju pristup najbitnijim životnim znanjima i oslobođenju, a sada je rešio da svoje znanje podeli i primeni i u srpskoj prestonici.

U Beogradu 31.03.2023. u 18h u Petrograd sali Belgrade City Hotela, Savski trg 7 – Ivan Bavčević održaće otvoreno javno predavanje TVOJ MIR JE MIR ZA SVE. U ovom susretu, učitelj duhovnih nauka Ivan Bavčević vodi nas u razumijevanje i otkrivanje unutarnjih prepreka za životni mir. U ovom susretu otkrivaju se odgovori na nekoliko pitanja: Kako aktivirati naše VIP ulaznice da živimo u miru? Kako možemo prigrliti mir? Kako možemo prihvatiti da budemo instrumenti za stvaranje mira za sebe i za sve oko nas? Kako možemo biti posrednici mira u ovo vreme? Kako postići da mir izađe iz srca svakoga od nas?

Narednog dana 01.04.2023. od 10h do 18h, takođe u Belgrade City Hotel, Savski trg 7 - Ivan Bavčević održaće jednodnevni seminar PREPUSTI SE I POBEDI, DOP Metoda za stvarni uspeh u tri koraka. Kroz ovaj seminar otelotvoriće se odgovori na pitanja: Znate li previše, a primjenjujete premalo? Da li iscrpljeni osećajem koji vas prisiljava da stalno proizvodite? Da li ste umorni od pokušaja, a ne postižete uprkos svom trudu? Da li nezadovoljni svojim vezama i osećate da nema načina da se ponovno povežete? Osjećate li se sami, izgubljeni i necenjeni? Da li je vaše telo razvilo bolest i ne znate kako da se nosite sa tim? Kroz ovaj seminar, zainteresovani imaće priliku da upoznaju DOP metodu koja će im omogućiti da duhovno znanje postane deo njihove svakodnevne rutine i da mirno plove između poteškoća koje nam život predstavlja. Prijavu za ovaj jednodnevni seminar možete popuniti ovde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesjYYj6F256okyYArJimijciaQXEKQD_AFOvzZ1pv_qLEgzQ/viewform

Foto: Promo

Bavčević je trenutno na doktorskim studijama iz metafizike na Univerzitetu Sedona u Arizoni. Gostujući je predavač na Katedri za razvoj svesti Univerziteta u Granadi, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Malagi, gde redovno pred stotinama učenika prenosi praktične discipline za svestan i napredan život kao majstor nad vlastitim umom, emocijama i telom. Godine 2017. bio je predavač na međunarodnom skupu od 4.000 posetilaca gde je nastupio uz Neal Donald Walsha (autora Razgovora s Bogom), Gregg Bradena, Joe Dispenzu, Don Miguel Ruiza mlađeg, Anitu Moorjani, Jeff Fostera, Moojija i druge. Česti je gost u raznim radio i TV emisijama. Od 2011. godine prešao je preko 650.000 kilometara na 4 kontinenta, održao preko 8.000 sati seminara i radionica sa nekoliko desetaka hiljada učesnika. U svom se radu osim duhovnih i metafizičkih znanja koristi i vlastitom metodom DOP Isceljenje (Dopusti, Otpusti, Prepusti) koju je osvijestio 2010. godine i koja služi otpuštanju i iscjeljenju emotivnih povreda, trauma i blokada iz tijela i uma. Njegova knjiga “Znanje je u tebi” objavljena je na četiri jezika u Hrvatskoj, Španiji, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim Državama, a njegova online akademija OMNI AKADEMIJA sadrži preko 160 sati video tečajeva o buđenju svesti, emotivnom isceljenju, odnosima, ljubavi, miru, samospoznaji, manifestaciji, porodičnim odnosima, plesu i drugom.

Dva dana u Belgrade City Hotel zainteresovanima pružiće mnogo, te svakako treba iskoristiti priliku za odgovore na pitanja koji će pomoći u ličnom razvoju i oplemeniti život.

Foto: Promo

Autor: S.P.

#Duhovno buđenje

#Ivan Bavčević

#Prosvetljenje

#duhovnost