AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“!

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon saznanja da je Vera trudna i odlaska kod doktora, Svetozara nastavlja da muči sumnja. Punih deset godina pokušavali su da dobiju dete i to se dešava upravo u trenutku kada se Vera srela sa Tadijom Doderom. Svetozar na sve načine pokušava da sazna od doktora Alimpića da li postoji razlog da sumnja u Veru. Da li je njegova sumnja opravdana?

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, doktor Alimpić zove Veru i daje joj do znanja da je svestan da mu nije rekla istinu. Šta to krije Vera?

Foto: TV Pink Printscreen

Posle velikog uspeha Laline knjige pod pseudonimom Klara Kos, Petar je poziva sa novim informacijama i planom – šta je njihov sledeći korak?

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega što se otkrilo o njegovim dugovima i problemom sa kockom, Vanja želi da napusti vilu Doderovih, ali ga Lala sprečava i traži od njega jedino da joj ispriča istinu. Da li će Vanja konačno reći sve Lali?

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Kosara napada Balšu, Ema dolazi kod Lale sa novim informacijama iz kozmetičkog salona. Šta će to Lala saznati?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija saznaje Verinu adresu i u želji da raščisti neke stvari iz prošlosti, odlazi kod nje. Kada Tadija zakuca na vrata porodice Pepelčević, Verina majka Ljubica i sin Viktor ostaće bez reči. Kako će na sve uticati Tadijina poseta i da li je blizu otkrivanju istine?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović