AKTUELNO

Slatko se ismejala!

Pevačica Dara Bubamara nastupila je u jednom prestončikom klubu, gde je napravila ludu žurku i dobar provod.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona je za emisiju "EKSKLUZIVno" govorila o drugarstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović i tome što se ne tako često i fotografišu, albumu koji je oživeo nakon 24 godine od NATO bombardovanja na Jugoslaviju, ali i o poklonu koji je u počecima dobila od jednog fana.

Dok je govorila o tome da li planira da započne modni biznis, gazda ovog prestoničkog kluba joj je poklonio frulu, čemu se ona obradovala. Podsetimo, Darin snimak kako svira frulu tokom emisije "Amidži šou" postao je viralan na društvenim mrežama.

Moram da kažem da je vlasnik ovog kluba moj jako dobar prijatelj, koji mi je non-stop slao kako sam svirala frulu u "Amidži šouu" i govorio da sam kralj i Bog i večeras mi je poklonio ovo, pa je ne mogu da verujem - nasmejala se Dara, te je ponovo kao i u emisiji, zasvirala frulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je pre tri dana obeleženo tačno 24.godine od NATO bombardovanja na Jugoslaviju, kada je ova folk zvezda objavila album, koji je danas totalno zaživeo među publikom, pevačica je imala da kaže.

-To je bilo teško vreme. Ja sam znala da se nešto krčka, nažalost, bombardovanje. Kada je album izašao, to je sve stalo, ali pošto su dobre pesme, kad je nešto kvalitet, posle toliko godina...Tako da, dobra pesma i kvalitet kad-tad nađe svoj put - rekla je pevačica. 

Njena obrada numere "Mami mami" nedavno se našla na visokoj poziciji u trending listi na Jutjubu, te je otkrila šta joj kaže njen sin na ovu pesmu, koja je izašla kada swe on rodio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam presrećna, tada sam sina rodila, a on mi sada kaže: "Mama, top je pesma, svi kao vole", tako da sam presrećna - rekla je Dara.

Neretko poznate ličnosti budu meta, što na loš, što na dobar način, svojih fanova, koji željno iščekuju da ih vide i upoznaju, te je tako Dara otkrila situaciju sa jednim od njih s početka karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto što je bilo intresantno, tek sam počinjala, mislim da je bila "Košava sa Dunava", još nisam imala svoj stan, živela sam sa mamom i tatom. Neki dečko je stalno dolazio ispred mog stana, međutim, on je meni poslao u pošti, paket gde je bio vokmen i kaseta, gde je on rekao: "Nisam mislio ništa loše, samo sam hteo da te upoznam, ja te obožavam" - rekla je Dara.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.Ž.