AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“!

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon plana da svoju ćerku uda u porodicu Doder, Macana Laudanović dolazi u vilu u pokušaju da natera Jakova da oženi Žan-Mari. Njen direktan pristup i odlučnost da Jakov ispuni svoju dužnost nakon što je proveo noć sa Žan-Mari ostavljaju celu porodicu Doder u šoku. Da li Jakov ima drugi izbor sem da pristane na brak?

Foto: TV Pink Printscreen

I dok Macana insistira da Jakov oženi Žan-Mari, njemu se po glavi i dalje mota Ivona, o čemu se i poverava najboljem drugu. Da li će uspeti u nameri da je opet vidi?

Foto: TV Pink Printscreen

Damir je rešen da po svaku cenu zadrži Doru za sebe. Dok Dora čeka da se Andrija Besni pojavi u klubu, Damir šalje obezbeđenje da se obračuna sa njim i da nikako ne odaju da on ima veze sa tim. Da li će to biti dovoljno da zadrži Besnog podalje od Dore?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Đurđa nastavlja da sprovodi svoj plan – da preko Gvozdena i Fani dobija informacije o dešavanjima u vili Doderovih, kao i da na taj način ne dozvoli da njih dvoje ostanu bez nasledstva. Kakve će informacije ovog puta doći do nje i šta će sa njima uraditi?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala saopštava porodici da je nakon razgovora sa Balšom pokrenula pitanje testamenta, što će iznervirati njenu decu. Kakvu je odluku donela Lala?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša se suočava sa Vanjom i daje mu njegov dosije iz Italije – u kome je sve o njegovom problemu sa kockom, problemu sa bivšom ženom i svim dugovima zelenašima. Vanja je šokiran, ali koji je Balšin sledeći korak?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno sa Emom, Lala donosi odluku da uz pomoć bivšeg inspektora pokrene istragu o tragediji sa dva smrtna slučaja. Da li će istraga otkriti nove tajne?

Foto: TV Pink Printscreen

Vera pokušava da se suoči sa situacijom u kojoj se nalazi, ali joj to ne polazi za rukom. Međutim, za njen problem, rešenje joj nudi doktor Alimpić. O čemu se radi?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Danilo Čelebić

#Marina Ćosić

#Mateja Popović

#Milica Milša

#Miljan Prljeta

#RTV Pink

#Stojan Đorđević

#TV serija

#Televizija Pink

#Teodora Tomašev

#Vojislav Tomić

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović

#Žarko Stepanov