AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje 2. aprila u dobro poznatom terminu – uživo od 14:20 časova na televiziji Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

Ekipa „Premijera – Vikend specijala“ posetila je Soraju Vučelić u Italiji i provela sa njom nekoliko dana, a eksluzivan prilog čeka vas ove nedelje. Ovo će biti njeno prvo televizijsko oglašavanje nakon što je u februaru dobila sina Kana. Soraja je dugo krila trudnoću i izbegavala eksponiranje na društvenim mrežama, te je vest da je u drugom stanju iznenadila javnost. Ona se u februaru porodila u Švajcarskoj, a sada je pred premijernim kamerama prošetala kolica za sina od neverovatnih 8.000 evra, odgovorila na sva aktuelna pitanja i ispričala sve o trudnoći, porođaju i tome koliko su joj se život i prioriteti promenili otkako je na svet došao Kan.

Foto: RTV Pink/Premijera Vikend specijal

U ovonedeljnom „Premijera – Vikend specijalu“ očekuje vas i prvo televizijsko oglašavanje Dejana Dragojevića nakon svih događaja koji su uzburkali javnost - o priznanju da je pre četiri godine prešao u islam, Dejan će ispričati za najgledaniju emisiju o poznatima.

Foto: Pink.rs

Dijana Janković, poznatija pod umetničkim imenom Didi J, privlači medijsku pažnju gde god da se pojavi. Didi J već neko vreme gradi karijeru u Americi, te su retke prilike kada govori za domaće medije. Ove nedelje će na sva pitanja o muzičkoj karijeri, ali i privatnom životu i braku, Didi J odgovoriti u uključenju u „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Bez obzira na godine, retko ko ne zna za film „Munje!“, a kultne replike se citiraju danas. Posle čak 22 godine, publika u regionu ima priliku da pogleda nastavak filma i to pod nazivom „Munje: Opet!“. Tim povodom, u studio „Premijera – Vikend specijala“ dolazi glumica Maja Mandžuka. Talentovana glumica je nakon pojavljivanja u filmu „Munje!“ 2001. godine doživela vrtoglavi uspeh, ali je nedugo zatim otišla u Ameriku i tamo započela život. Posle mnogo godina, Maja će se pojaviti pred televizijskim kamerama i govoriti o snimanju, tome kako je izgledao susret ekipe posle više od dve decenije i očekivanjima od nastavka kultnog filma.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u nedelju 2. aprila uživo od 14:20 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.