AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon haosa u vili, Lala pokušava da uteši Doru i da joj do znanja da nije želela da se meša – dok joj se Dora žali na Kosaru i to što se meša u sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Gvozden želi da istera sve na čistac sa Balšom, ali ga Đurđa sprečava, govoreći mu da će se ona pobrinuti za bivšeg muža. Da li će odnos između oca i prvorođenog sina postati bolji ili gori?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lala konačno želi da prizna Balši ono što ga najviše zanima: da li ga je prevarila sa njegovim bratom blizancem Bogdanom. Ali, usput mu otkriva da zna njegovu tajnu – da je on bio ljubavnik Bogdanove žene! Kako će Balša reagovati na Lalino otkrivanje njegove tajne?

Foto: TV Pink Printscreen

Švrća savetuje Lalu i ukazuje joj da treba da rešava probleme pre nego što se Kosara umeša. Da li će Lala poslušati mlađu sestru?

Foto: TV Pink Printscreen

Jela se poverava Ljubici i govori joj da je ubeđena da Bojana zna njihovu najveću tajnu. Da li će klupko početi da se odmotava?

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija Besni počinje da prikuplja informacije o Damiru, spremajući mu osvetu jer je platio ljude da ga pretuku. Šta će Andrija saznati o Damiru?

Foto: TV Pink Printscreen

Ivona i Jakov se konačno zbližavaju, ali da li je moguće da pored svih tajni porodičnih problema budu srećni?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.