AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa. Ognjen Amidžić ugostiće aktuelne pevače – Sanju Vučić, Ivanu Selakov, Tamaru Milutinović, Dragana Kojića Kebu i Stefana Zdravkovića, javnosti poznatijeg pod pseudonimom Princ od Vranje

Sanja Vučić, uvek rado viđena gošća u emisiji „Amidži šou“, ovog utorka govoriće o novoj muzici koju priprema i velikom uspehu pesme „Hanuma“. Pored novih muzičkih prijekata, Sanja će govoriti i o svom privatnom životu, koji interesuje javnost otkako se pojavila na javnoj sceni. Zbog čega svoju vezu čuva od očiju javnosti, kako se njen izabranik nosi sa njenom popularnošću i šta je pripremila publici, saznaćete u emisiji „Amidži šou“.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio stiže i Tamara Milutinović, jedna od najpopularnijih mladih pevačica. Osim što će govoriti o planovima za karijeru, Tamara će otkriti i kada planira svadbu sa fudbalerom Darkom Jevtićem, koji ju je zaprosio tokom proslave svog rođendana. Pevačica blista otkako je u srećnoj vezi sa Darkom, svoju ljubav će krunisati brakom, a sve detalje, Tamara će otkriti kod Ognjena u emisiji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Posle dužeg vremena, u „Amidži šou“ dolazi i popularni pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba, da Ognjenu i gledaocima ispriča sve novitete iz karijere i života. Šta očekuje od koncerta zakazanog u Hrvatskoj, da li planira veliki solistički koncert u Beograda, kada će obožavaoce obradovati novim pesmama i šta ima novo u njegovom privatnom životu – Keba će ispričati sutra uveče od 22 časa na televiziji Pink.

Foto: Printscreen YouTube

Ivana Selakov će ovog utorka u emisiji „Amidži šou“ progovoriti o unosnom biznisu koji pokreće na Zlatiboru, o odnosu koji danas ima sa Acom Lukasom nakon spekulacija da su se posvađali, ali i o odnosu sa ostalim kolegama, o novim pesmama, ali i o braku sa Predragom Mirkovićem i ćerki Kruni koja je centar njenog sveta. 

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, oduševio je domaću javnost kad se pojavio na domaćem izboru za pesmu koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji, čime je stekao popularnost i upoznao publiku u regionu sa svojim radom. O svetskim festivalima na kojima je učestvovao i ostvario zapažene rezultate, o tome da li mu se život promenio nakon učešća na izboru za pesmu koja će nas predstavljati ne Evroviziji i kako komentariše pobednika, ali i kako je dobio umetničko ime, Stefan će govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Ognjen je za goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 4. aprila od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.