AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon razgovora sa Balšom, Vanja otvara dušu Lali o tome koliko mu je teško zbog situacije u kojoj je trenutno – zbog dugova, zelenaša na vratu i problema sa bivšom ženom. Međutim, Vanja joj otkiva još jedan detalj: da je dobio jednu nepristojnu ponudu. Šta će Lala reći kad sazna od koga je Vanja dobio ponudu?

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija Besni konačno uspeva da dođe do Damira i u momentu kada se obračunava sa njim, neko mu prislanja pištolj na glavu. Ko je prekinuo Andrijin i Damirov sukob?

Foto: TV Pink Printscreen

Svetozaru se po povratku sa suđenja rađa sumnja da mu je neko preturao po kancelariji. Na koga će Svetozar prvo posumnjati?

Foto: TV Pink Printscreen

Posle hvatanja Nikoline u laži, Tadija dolazi u hotel. Sa kim će se Tadija naći?

Foto: TV Pink Printscreen

Kosara govori Gvozdenu da je najveći problem u njihovim životima Lala. Zbog toga Gvozdenu na pamet pada suluda ideja. Da li će se Kosara složiti sa Gvozdenovim predlogom?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša angažuje istog privatnog detektiva kog je angažovala i Lala, ali on za Dodera ima jedan poseban uslov. Da li će Balša pristati na sve?

Foto: TV Pink Printscreen

Švrća pronalazi način da postavi Kosaru na mesto, ali da li će Kosara to prihvatiti na miran način?

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija Besni pravi prvi korak ka Dori, jasno joj stavljajući do znanja šta oseća. Da li će mu Dora uzvratiti osećanja?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.