AKTUELNO

Nije mu bilo lako da odluči!

Na samom početku radio-emisije "Amnezija" voditelj Osman Karić pročitao je nekoliko rima o kolegi Marku Janjuševuću Janjušu, a onda ga upitao koga vidi u top tri superfinala "Zadruge 6".

Znaju svi bio si svi u više od rijalitija tri, Marko Jašnjušević mnogo ribama me iželjkuje jarko. Često me za stolom dižu Špšoćka i Darko. Nekad košarkaš, a sad rijaliti fudbaler. Šutiram penale i čekam finale. Janjuše, da li se vidiš u finalu? Kome bi dao prva tri mesta? - pitao je Osman.
Nikome, iskreno da ti kažem. Niko mi nije Bog, ni pomizi Bog. Ja da moram, nikome. Do desetog mesta nikome, a onda Mikica drugi, a treći Ivan Marinković - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš li neku situaciju da izvodjiš i da iskomentarišeš? - pitao je Osman.
Ja bih da komentarišem ovo što si napisao za mene. Od povezivanja sa devojkama do glavnih tema, meni je to blam. Ja se ovde borim za sebe, ne borim se ni za koga ovde. Taj koji gura drugog i govri da će biti bolji od njega, ne vidim svrhu njegovog boravka. Ana je najveći kadar koji daje ljudima, bilo ih je dosta tu i sad već razmišljaju svojim glavama - komentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.