AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Kosara ubeđuje Lalu i Balšu da je videla nešto, zbog čega smatra da su previše idealizovali Doru, ali njima je teško da poveruju u to. Šta je to videla Kosara?

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolina optužuje Tadiju da ju je uništio za ceo život i optužuje ga da samo traži razlog da se razvede od nje. Da li će Tadija odustati od razvoda?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ivona je ubeđena da je Jakov manijak koji ucenjuje žene i da je ispala glupa što je poverovala da je on njen princ koji će zavoleti devojku poput nje. Da li Ivona može promeniti mišljenje o Jakovu i da li se njihov odnos može popraviti?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala tokom porodične večere govori deci da ne dozvole da im bilo ko pokvari raspoloženje, ali joj onda Balša saopštava da će sutra na večeri imati goste. Zbog čega je Lala sa negodovanjem dočekala ovu informaciju?

Foto: TV Pink Printscreen

Gvozden i Fani i dalje svim silama pokušavaju da se uklope u porodicu Doder, ali im nikako ne polazi za rukom. Da li će zbog svojih izajva još jednom dobiti podsmeh od porodice?

Foto: TV Pink Printscreen

Posle raskida sa Ivonom, Jakov ne može da dođe sebi i opija se u kafani, ali mu u pomoć dolazi jedna osoba. Ko može da pomogne Jakovu da preboli Ivonu?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović