AKTUELNO

Ovaj takmičar oduševio je sve članove žirija.

Sedmi po redu večeras se predstavio Mario Krastev iz Sofije. Mario je otpevao hit Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar" i dobio svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Zvučao si kao neki Francuz koji peva Željkovu pesmu. Kao da se maziš dok pevaš, meni je to bilo beskrajno simpatično. Inače mi se sviđa kada neko iz Francuske peva srpske pesme. Imam nekoliko prijatelja koji su Srbi, ali rođeni u Francuskoj. Bio si dosta intonativno tačan, bilo je nekih netačnosti, ali bio si beskrajno simpatičan. Meni se ovo dopalo jer je imalo neku fantastičnu energiju, potpuno drugačiju od Željkove. Božanstven si bio - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa jeste, jedna lepa čistota. Osim što je bilo malo više teatarski, baš kao pravi belkanto. To je nekako teklo. Mislim da je atmosfera potpuno drugačija sada kada on peva, ali u isto vreme interpretativno moćno - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Prijatno, lepo, zanimljivo, drugačije i mislim da nam i ti trebaš u ovom takmičenju. S tim što mene zanima koju vrstu muzike, koji tip muzike ti najviše preferiraš - upitao je Milan ovog takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Volim muziku sa kvalitetnim tekstom, kao što je u Srbiji. To je razlog zašto volim srpsku muziku. Slušam kvalitetnu muziku - odgovorio je Mario.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'