AKTUELNO

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje 9. aprila u dobro poznatom terminu – uživo od 14:20 časova na televiziji Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

Jelena Rozga je u petak održala koncert u prepunoj Štark areni u Beogradu, a uz njene hitove veselilo se nekoliko desetina hiljada vernih obožavalaca. Popularna hrvatska pevačica prve utiske podelila je sa premijernom ekipom, a ko je od kolega došao da je podrži, kako je izgledao njen koncert i kakve utiske nosi posle beogradskog koncerta, Jelena Rozga će otkriti u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Jeremić nedavno je raznežila pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je podelila fotografiju sa ćerkom u starom stanu, uz emotivan opis da je svojim radom i angažmanom na televiziji Pink uspela da kupi novi stan, na čijem uređenju trenutno radi. Ekipa emisije „Premijera – Vikend specijala“ posetila je Jovanu u novom stanu da proveri dokle je stigla sa radovima, kad planira useljenje i da sa gledaocima podeli priču o svom životnom putu.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas i uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga“ i proslavu katoličkog Uskrsa.

U studio najgledanije emisije o poznatima stiže i Marina Tadić, koja će govoriti o karijeri i privatnom životu i biti zadužena za dobru muziku i atmosferu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u nedelju 9. aprila uživo od 14:20 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.